iGA İstanbul Havalimanı’na TİDE’den “Tomurcuk Ödülü”

iGA İstanbul Havalimanı, Türk İç Denetim Enstitüsü (TİDE) tarafından düzenlenen İç Denetim Farkındalık Ödülleri’nde "Tomurcuk Ödülü"ne layık görüldü.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel aktarma merkezi iGA İstanbul Havalimanı, operasyonel başarılarının yanı sıra kurumsal yönetim ve denetim alanındaki çalışmalarıyla da takdir toplamaya devam ediyor. Havalimanı yönetimi, TİDE tarafından gerçekleştirilen organizasyonda önemli bir ödülün sahibi oldu.

Kurum adına ödülü, iGA İstanbul Havalimanı Denetim Kurulu Başkanı Zübeyde Demirçivi teslim aldı.

“İç Denetimi Stratejik Bir Yaklaşım Olarak Görüyoruz”

Ödüle ilişkin yapılan açıklamada, iç denetimin sadece bir güvence işlevi olmadığı; sürdürülebilir büyüme, etkili risk yönetimi, şeffaflık ve sürekli iyileştirme kültürünü destekleyen stratejik bir yaklaşım olarak konumlandırıldığı vurgulandı.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

“Bu anlamlı takdir, iç denetim dönüşüm yolculuğumuzun ilerlemesini yansıtıyor ve güçlü yönetim, hesap verebilirlik, dayanıklılık ve mükemmellik yoluyla uzun vadeli değer yaratma taahhüdümüzü pekiştiriyor. Bu değerli takdir için TİDE’ye ve bu başarıya katkı sağlayan tüm meslektaşlarımıza teşekkür etmek isteriz.”

iGA İstanbul Havalimanı’na TİDE’den “Tomurcuk Ödülü”
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter