Milas-Bodrum Havalimanı’nı üçüncü büyük üssü olarak belirleyen Türkiye’nin en yeni havayollarından AJet’in son kararı gündem oldu. Şirket, bundan sonra Türkiye’nin en büyük tatil rotalarından olan ve her yaz milyonlarca yerli ve yabancı turistin akın ettiği Bodrum’dan Avrupa’nın 13 ülkesine doğrudan karşılıklı olarak 17 sefer düzenleme kararı aldı.
Alınan karar doğrultusunda Milas-Bodrum Havalimanı‘ndan gerçekleştirilecek olan uçuşlara talebin çok yüksek olması beklenirken, seferlerin en çok talep edilen rotalara yönelik olacak ve Avrupa ülkelerine yapılacak seferler sayesinde şirketin doluluk oranlarının artacağı tahmin ediliyor.
Almanya Listenin İlk Sırasında
Şirketin en çok sefer düzenleyeceği ülke ise Almanya olacak. Milas-Bodrum Havalimanı’ndan kalkış yapacak olan AJet uçaklarının Almanya’nın farklı noktalarına her hafta 8 farklı sefer düzenlemesi bekleniyor. Talebe göre bu sayıların gelecek haftalarda artıp azalabileceği öngörülürken, AJet’in Bodrum’dan ilk seferi birer gün arayla 26-27 Haziran tarihinde başlatması planlandı.














