TAP, Venezuela Seferlerini Yeniden Başlatmak Üzere

Portekiz - Venezuela arasında seferler yeniden başlatılıyor.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TAP Air Portugal tarafından bir süredir düzenlenmeyen Venezuela uçuşlarının yakın zamanda yeniden başlatılmasına karar verildiği doğrulandı. Şirket, Venezuela’ya yönelik seferlerin başlatılacak olduğu tarih olarak 13 Temmuz 2026 tarihini doğrularken, seferlerin doğrudan aktarmasız olarak gerçekleşecek olduğu ancak Venezuela’dan dönüş yolunda teknik sebeplerle duraklama yapılacağını açıkladı.

Lizbon – Valencia arasında düzenlenecek olan seferlerin doğrudan düzenlenmesi beklenirken, dönüş yolunda ise Guadeloupe’da bir duraklama gerçekleşecek ve hemen ardından uçuş yine aktarmasız olarak edecek. Ancak bu durakta bekleme süresinin ne kadar olacağı konusunda belirsizlik yaşanırken, Fransa aktarmalı sefer olarak uygulanması bekleniyor.

İki Ülke Arasında Oldukça Kullanılacak Hat

Portekiz’de yaşayan çok sayıda Venezuela vatandaşı olduğu bilinirken, bunun dışında Latin Amerika ülkeleri ile bağlantısı nedeniyle seferlerin başlatılmasının iki ülke açısından da son derece önemli olduğu belirtiliyor.

TAP, Venezuela Seferlerini Yeniden Başlatmak Üzere
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter