Orta Doğu’nun en güçlü hava yolu firmaları arasında yer alan ve her geçen gün daha fazla ülkeye daha çok sayıda sefer düzenleme kararı aldığı bilinen Emirates yeni alınan kararla Gana’ya yönelik seferleri artırdı. Yeni alınan karar doğrultusunda şirket, Gana’ya yönelik düzenlenen seferlerin yeterli olmadığı ve talep karşısında yetersiz olduğunu belirterek, haftalık 4 yeni sefer kararı aldı.
Dubai ile Accra arasında gerçekleşen seferlerin bu kararla birlikte haftanın farklı günlerinde 11 sefere çıktığı açıklanırken, iki ülke arasındaki aktarmasız uçuşların sayıca artırıldığı açıklandı.
Haftanın 4 Günü Sefer Düzenleniyor
Şirket her hafta 4 gün iki ülke arasında uçak seferinin düzenlendiğini açıklarken, yeni alınan bir kararla beraber şirketin yeni 4 uçuşta Boeing 777-300ER tipi uçak kullanması bekleniyor. Geniş gövdeli yolcu uçaklarını tercih eden Emirates’in 352 yolcu kapasiteli bu uçak ile doluluk oranlarını yakalaması bekleniyor.















