Trabzon Havalimanı’nda Rekor Kırıldı

Trabzon Havalimanı'nda 150 uçakla tarihi rekor kırdı.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Havalimanı ile ilgili yaptığı açıklamalarda 21 Ağustos günü tüm zamanların en yüksek uçuş sayısına ulaşıldığını açıkladı. 150 uçağın Trabzon Havalimanı’nı kullandığını açıklayan Bakan Uraloğlu, havalimanının hem iç hat uçuşları, hem dış hat uçuşları için tercih edildiğini belirtti.

Bakan Uraloğlu tarafından açıklanan 150 uçak trafiğinin 81’i dış hat uçuşlarından oluşurken, 69’u ise iç hat uçuşlarından oluştu.

İniş Kalkış Sayısını Açıkladı

Uraloğlu, hava trafiğinin iç hatlarda 35 iniş ve 34 kalkış olarak gerçekleştiğini ifade ederken, dış hat uçuşlarında ise bu rakamın 43 iniş ve 38 kalkış olarak kayıtlara geçtiği açıklamasında bulundu.

Toplamda 21 Ağustos tarihinde 78 uçağın iniş yaptığı Trabzon Havalimanı’nda 72 uçak ise kalkış gerçekleştirdi ve gün boyunca uçuşlar güvenli ve konforlu bir şekilde sağlandı.

Trabzon Havalimanı’nda Rekor Kırıldı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter