Meksika’da UH-60 Acil İniş Yaptı

Meksika'da Hava Kuvvetleri'ne ait Sikorsky UH-60M Black Hawk acil iniş yapmak zorunda kaldı.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meksika Savunma Bakanlığı’na bağlı Meksika Hava Kuvvetleri filosunda yer aldığı açıklanan Sikorsky UH-60M Black Hawk tipi helikopterin kalkış sırasında yaşanan sorunlar nedeniyle acil olarak iniş kararı aldığı ve bu sırada helikopterde bulunan 7 kişinin yaralandığı açıklandı.

Meksika Hava Kuvvetleri yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, helikopterin Durango bölgesinden kalkış gerçekleştirdiği sırada sorun meydana geldiği ve acil iniş kararı alındığı açıklandı. Helikopterin El Salto’da bulunan Havacılık Bölgesel Eğitim Merkezi’nden havalandığı sırada yaşanan sorunun ne olduğu paylaşılmazken, Culiacán’a yönelik gerçekleşecek olan uçuşun iptal edildiği belirtildi.

7 Asker Yaralandı, Durumları İyi

Bakanlık, helikopterde bulunan 7 askerin hafif şekilde yaralandığını ve sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalelerin ardından sağlık durumlarının iyi olduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili olarak ise soruşturma başlatılırken, helikopterin motor kısmında ve çeşitli aksamlarında hasar meydana geldiği belirtildi.

Meksika’da UH-60 Acil İniş Yaptı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter