Rize Çayeli’nde denize iniş yapan ve içerisinde iki kişinin olduğu açıklanan bir uçağa müdahale için Sahil Güvenlik ekiplerinin derhal bölgeye yönlendirildiği öğrenildi.
Gürcistan’dan kalkış gerçekleştirdiği öğrenilen uçağın modeli açıklanmazken, uçağın kalkışın ardından beklendiği şekilde sefer gerçekleştirdiği sırada Rize açıklarında denize acil olarak iniş yapmak zorunda kaldığı öğrenildi.
2 Kişi Ekipler Tarafından Kurtarıldı
Konuyla ilgili henüz ilk dakikalarda yetkililer tarafından açıklama yapılmazken, iki kişinin acil olarak hastaneye sevk edildiği açıklandı.
Uçağın denize neden acil olarak iniş yapmak zorunda kaldığı konusunda şimdilik bilgi bulunmazken, ilerleyen saatlerde durumun açıklığa kavuşması bekleniyor. Uçakta bulunan iki kişinin durumlarına dair şimdilik bilgi bulunmazken, iniş sırasında veya sonrasında herhangi bir patlama yaşanmadığı öğrenildi.















