Dün Dubai’den Tel Aviv’e giden flydubai‘ye ait yolcu uçağında yardımcı pilotun kaptan pilotu kokpitte bıçakladığı ve fiziksel bir kavga çıktığı öğrenilmişti. Kaçırılma kodu verilen uçağa hemen İsrail savaş uçakları eşlik etmeye başlamış ve daha sonra uçak Suudi Arabistan’a acil olarak iniş yapmak zorunda kalmıştı.
Görgü tanıkları ve İsrail basınına göre, yardımcı pilotun bıçakladığı kaptan pilot Smit Machchhar’ın ellerinde ve kollarında ağır ve büyük yaralar olduğu, çok fazla kan kaybı yaşaması nedeniyle hastanede tedavi altında olduğu açıklandı.
Başında Kesikler Oluştu
Bıçak darbeleri sırasında başında da kesiklerin oluştuğu öğrenilen pilotun hastanede tedavisi devam ederken, yardımcı pilotun ise gözaltına alındığı açıklanmıştı.
İsrail Başbakanı Netanyahu, yaşanan olayı doğrulamış ve konuyla ilgili soruşturma sürecinin devam ettiğini açıklamıştı.















