Almanya’nın Nürnberg Albrecht Dürer Havalimanı’nda yaşanan olay sonrasında 20 kişinin uçağa alınmadığı ve havalimanında kısa süreli bir kaos yaşandığı Alman basınında gündem oldu. Alman basınına göre, bilet kontrol noktalarından bir tanesinde henüz tam olarak bilinmeyen bir sebeple iki farklı yolcu grubunun bir anda tartışmaya başladığı ve hemen ardından iki grubun birbirlerine yumruklarla saldırmaya başladıkları açıklandı.
Havalimanında görevli polis ekiplerinin Alman basınına yaptığı açıklamaya göre olay 31 Temmuz Cuma akşamı 22.30’da yaşandı ve kavgaya hızlı bir şekilde polis ve güvenlik ekipleri tarafından yerinde müdahale edildi.
11 Yolcu Uçağa Binemedi!
Biri 29 yaşında olmak üzere, diğeri 43 yaşında olan ve her ikisinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğu açıklanan yolculardan 29 yaşında olanın diğer yolcuya yumruk attığı ve olayın hızlı bir şekilde büyüdüğü öğrenildi.
Olay nedeniyle 11 kişinin uçağa alınmadığı ve haklarında yerel kolluk kuvvetlerince soruşturma başlatıldığı açıklandı.















