Air Europa, Karakas Uçuşlarına Başlıyor

Air Europa, Karakas uçuşlarını 1 Eylül'de yeniden başlatıyor.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İspanya merkezli hava yolu şirketi Air Europa‘nın Venezuela’nın başkenti Karakas’a yönelik seferlerine 1 Eylül 2026’da yeniden başlayacağı açıklandı. Şirketin Haziran 2026’da meydana gelen büyük ve yıkcıı depremlerin hemen ardından seferlerine bir süre ara vereceği açıklanmıştı.

Bu süreçte Karakas ve diğer bölgelerde bulunan havalimanlarının onarıldığı ve birçok havalimanının tekrar açıldığı belirtilirken, Air Europa’da 1 Eylül itibariyle başkent Karakas’a yönelik seferlere yeniden başlayacak.

Yolcularla İletişime Geçilecek

Simón Bolívar Havalimanı’na tekrar başlatılacak olan seferler öncesinde mevcut seferler Valencia’dan gerçekleşiyordu.

Alınan bu karar sonucunda yolcuların şirket ile iletişime geçmesinin gerekli olmadığı belirtilirken, bileti bulunan yolcularla Air Europa’nın iletişime geçeceği açıklandı. Başkent Karakas’a yönelik düzenlenecek seferlerin çoğunlukla aktarmasız olması bekleniyor.

Air Europa, Karakas Uçuşlarına Başlıyor
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter