Çelebi Havacılık’ın Kenya birimi tarafından Türk Hava Yolları’na (THY) Kenya’nın başkenti Nairobi’de yer hizmetleri sunulmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde açıklanan ancak tam olarak ne zaman yer hizmetleri sunulmaya başlanacağı konusunda bilgi paylaşılmayan durumla ilgili ilk hizmetlerin başarılı verildiği bildirildi.
Türk Hava Yolları’na yer İstanbul-Kenya-İstanbul hattında doğrudan yer hizmetleri sağlayan Çelebi Havacılık Kenya biriminden yapılan açıklamada operasyonlarda hiçbir sorun olmadığı ve ilk hizmetlerin başarılı şekilde sunulduğu açıklandı.
Çelebi Havacılık ve ilk iniş yapan THY uçağı çalışanlarının Nairobi’de bir araya geldiği açıklanırken, burada hatıra amacıyla iki şirket çalışanlarının birlikte fotoğraf çektirdikleri öğrenildi.















