Wizz Air’den Tel Aviv Kararı

Wizz Air, Tel Aviv çıkışlı olan seferlerini artırma yönünde karar verdi.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail merkezli uçuşları artırma kararı alan Wizz Air‘in, Tel Aviv çıkışlı olan haftalık sefer sayısını mevcut seviyelerin üzerine çıkaracağı açıklandı.

Şirketin Tel Aviv çıkışlı farklı destinasyonlara yönelik uçuşlarını haftalık olarak 35 uçuşa çıkarma kararı aldığı belirtilirken, bu haftadan itibaren başlamak üzere Katanya’ya haftalık olarak 4, Londra-Gatwick Havalimanı’na haftalık 5 sefer, Venedik’e 3, Cluj ve Iași’ye ise 2 sefer olarak yeniden seferlere başlayacağı öğrenildi.

Tel Aviv Operasyonları Genişliyor

Son dönemde Wizz Air dahil olmak üzere çok sayıda hava yolu firması tarafından Tel Aviv çıkışlı ve varışlı olan uçuşların sayısı artırılmaya başlandı. Savaşın zirve yaptığı günlerde birçok şirket uçuşları durdurma kararı alırken, son dönemde hava yolu şirketleri yeniden kesintisiz olarak Tel Aviv uçuşlarına geri dönmüş durumda.

Wizz Air’den Tel Aviv Kararı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter