İran: Maskat’a Uçuşlar Durduruldu

İranlı yetkili, uçuşların durdurulduğunu doğruladı.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin eşi benzeri görülmemiş havacılık yaptırımlarının hedefinde olan İran’ın bugün itibariyle Umman’a yönelik Maskat uçuşlarının durdurulduğu doğrulandı.

İran Sivil Havacılık Örgütü Sözcüsü Majid Akhavan, ülkesinin Irak ve Maskat’a yönelik uçuşlarının durdurulduğunu resmen doğrularken, bunun için bir son tarih olup olmadığı sorusuna yanıt vermedi.

ABD Yaptırımları İran’ın Hava Yolu Şirketlerini Etkiliyor

İran’a yönelik yaptırımlar sonucunda dünyanın dört yanında İran merkezli hava yolu şirketlerinin uçuşlarına son verileceğini açıklayan ABD Hazine Bakanı Bessent, İran uçaklarına hizmet veren tüm şirket, kişi ve kurumların doğrudan ABD finans sisteminden çıkarılma riskiyle karşı karşıya kalacağını paylaşmıştı.

İran merkezli hava yolu şirketlerinin bu süreçte nasıl hareket edeceği ve iptal edilen uçuşların ardından sürecin nasıl yürütüleceği henüz belirsiz.

İran: Maskat’a Uçuşlar Durduruldu
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter